top of page

BLUE er vores kompaktvilla i ét plan, hvor alle kvadratmeter er optimeret ift. både oplevelse og praktik. Her er der fundet en fantastisk balance mellem veltænkt design og funktionelle løsninger. BLUE er ideel for singler, par eller familier med 1-2 børn.

BLUE

100 m²

UDSIGTEN Odder - eksklusive udsigtsvillaer

Villaen rummer entré og tilstødende praktisk bryggers med mulighed for tilvalg af et ekstra gæstetoilet. Via galleriet er der adgang til boligens master bedroom med plads til indbygget væg-til-væg garderobe.

Centralt i huset findes det primære badeværelse med bruseniche og væghængt toilet. Mod øst findes to dejlige lige store børneværelser, med mulighed for at fravælge det ene, så stuens areal bliver ekstra rummeligt. Galleriet åbner sig op i et stort lyst køkkenalrum, hvor udsigten ud over dalen mod syd strømmer beboerne i møde.

Fra alrummet er der niveaufri adgang til terrassen som afsluttes med et transparent glasværn. Ved villaens indgangsparti er der eget skur på 4,5 m² med plads til cykler og havegrej samt privat P-plads med plads til 2 biler.

 

Hele boligen opvarmes ved gulvvarme, der sikrer maksimal komfort.

UDSIGTEN odder Terrasse
UDSIGTEN Odder logo

Hos THYBO overdrager vi kun nøglefærdige huse, som vi selv ville bo i. Der er kræset for alle detaljer i jeres nye bolig – det er indflytningsklart og standardløsningen er af høj kvalitet.

 

Fra vores erfaringer fra lignende byggerier ved vi, at vore købere gerne vil sætte sit personlige præg på boligen. Derfor er der mulighed for ekstra tilvalg, så eventuelle individuelle behov kan komme til udtryk i boligen. Se længere nede på siden, hvilke tilvalg du kan vælge ved denne bolig.

BLUE

PLANTEGNING

UDSIGTEN Odder - plan

Bebyggelsesplanen er dynamisk, så du kan selv vælge hvilken villatype, du ønsker, THYBO skal bygge på netop din favoritgrund.

Denne boligtype kan bygges på

BEBYGGELSELSPLAN

UDSIGTEN Odder - bebyggelsesplan

I en travl hverdag er det vigtigt at have et frirum, hvor man kan finde ro og genoplade sine batterier. Dit badeværelse er ikke bare et funktionelt rum; det er en oase af velvære og hverdagsluksus.

Æstetik, identitet & funktionalitet

MATERIALER

UDSIGTEN Odder - eksklusive udsigtsvillaer
UDSIGTEN Odder - eksklusive udsigtsvillaer

Kontakt os for mere information

Ønsker du yderligere information, eller er din nysgerrighed blevet vækket? Tøv ikke med at tage kontakt til os.

danbolig Åbyhøj

Silkeborgvej 234A 8230 Åbyhøj

aabyhoej@danbolig.dk

86 15 68 11

bottom of page