top of page

Æstetik, identitet & funktionalitet

UDSIGTEN Odder - eksklusive udsigtsvillaer opføres i Bendixminde

Fra glas-fordøren kan blikket gennem husets længdeakse fange horisonten på ådalens modsatte bred. Det store væg-til-væg vinduesparti mod syd er villaens primære greb. Her – ud mod den svævende terrasse – åbner grundplanerne sig op i store lyse køkken-alrum og stuer en suite.

 

Gedigne køkkener fra Svane udgør en dejlig ramme om familielivet, både til daglig og ved festlige lejligheder. Der er mulighed for at sætte eget præg på indretningen. F.eks. kan nichen i gangarealet designes som en arbejdsstation, som alkove med bænk eller apteres med gulv-til-loft vinkøleskab.

 

Villaerne fordeler sig på varianter fra 100 m² til 161 m² med 2 til 4 værelser, 1-2 badeværelser, stue & køkkenalrum samt en vidunderlig terrasse med transparent glasværn. Terrasserne tilgås niveaufrit så livet i huset let kan flyde ud i det fri. Her er plads til at grille, spise, dyrke yoga eller blot nyde udeliv i bare tæer.

 

Ligesom med de lyse egetræsgulve og akustisk bløde Troldtekt-lofter, er alle villaens materialer Svanemærkede, hvilket sikrer et sund og godt indeklima.

 

Det er vores mål at hjemmets æstetik, identitet og funktionalitet skal spejle lige netop din families behov og drømme.

Allerede i entréen mærkes det smukke gennemstrømmende naturlige lys, der kendetegner villaerne på UDSIGTEN.

BLUE

100 m²

BROWN

115 m²

BLUSH

128 m²

PURPUR

161 m²

UDSIGTEN byder  på fire boligtyper

"På et særligt sted - bør manskabe et særligt sted"

Kenneth Arboe, KAARK Tegnestue

Bæredygtigt byggeri

Fremtidens byggeri er bæredygtigt, og THYBO har de seneste år arbejdet med en ambitiøs bæredygtighedsstrategi.

Vi har i samarbejde med eksperter fra en lang række certificeringer arbejdet målrettet på at omlægge vores byggeri fra konventionelt boligbyggeri til fremtidssikret bæredygtigt byggeri.

 

Vores boliger skal nemlig ikke kun være gode for dig og din familie – de skal også være gode for naturen, samfundet og fremtidige generationer. Den målsætning opnår vi kun, hvis vi i alle faser af byggeriet holder fokus på bæredygtighed, og samarbejder med velfunderede certificeringsordninger, der alle med et helhedsorienteret grønt fokus bidrager til en bæredygtig omstilling af byggebranchen. Tiltænkte certificeringer:

  • FSC er et miljømærke for ansvarlig skovdrift. I FSC-skove fælder man kun den mængde træer, som skoven kan nå at reproducere, samtidig med at både plante- og dyreliv beskyttes. FSC er ligeledes garant for at skovarbejderne er sikret ordentlige vilkår mht. sikkerhed, uddannelse og løn.

     

    Hos THYBO bruger vi udelukkende FSC-mærket træ. På den måde sikrer vi naturen og de sociale forhold i de lande træet kommer fra.

  • Svanemærket er garant for, at bygningen både er et godt valg for miljøet og for de mennesker der skal opholde sig i den. Bygningerne lever op til skrappe krav i hele livscyklus, dvs. krav til både materialer, byggeprocessen, brugsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen.

     

    Herigennem kan byggebranchen bidrage til at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug.

UDSIGTEN Odder - eksklusive udsigtsvillaer opføres i Bendixminde

3D-visualiseringer kan være vist med tilkøb og er med forbehold for fejl & ændringer. Der kan forekomme tekniske rørføringer, og teknikskabe, som ikke er vist på 3D-visualiseringerne. Accessories medfølger ikke.

Plantegninger/Arealangivelser:

Angivne mål og arealer i brochuren herunder plantegninger er alene foreløbige BBR arealer og skal ses som vejledende og illustrative, hvorfor køber ikke kan støtte ret på sådanne angivelser. Plantegninger er ikke målfaste, og der tages forbehold for ændringer.

bottom of page