top of page

PURPUR er UDSIGTENS store toplansbolig, og den udføres som standard med to komplette badeværelser. Til huset hører en skøn have med plads til blomster, leg, boldspil og kæledyr. PUR PUR er ideelt indrettet til familier med 2-3 børn eller teenagere.

PURPUR

161 m²

Villaens entre tilgås i husets østlige facade. Via galleriet er der adgang til boligens hele 3 børneværelser med masser af plads. Villaens mindste børneværelse kan fravælges, hvorved køkken og spisestue bliver endnu større. Fra køkken og spisestue er der udgang direkte til en skøn sydvendt terrasse i niveau med den omkringliggende have. Køkkenet er dimensioneret, så der på daglig basis kan laves mad til en stor familie.

 

Villaen rummer to store badeværelser med bruseniche og væghængte toiletter fordelt med ét på hver etage. Begge badeværelser er inkluderet i husets grundpris.

 

Galleriet i PURPUR er designet med en ekstra lang alkove, som kan apteres efter dit valg. Pladsen kan bruges som hyggelig arbejdsstation, som pudeområde til børnene eller som niche til indbygget gulv-til-loft vinkøleskab.

 

Via trappen i husets nordlige gavl, åbner førstesalen sig op i en stor lys stue med fantastisk udsigt ud over de grønne sedum-tage, istidsdalen og bakkekammen i det fjerne. Fra stuen er der adgang til tagterrassen, som afsluttes med et transparent glasværn. Via stuen træder man ind i villaens master bedroom, hvor husets ældste kan nyde et tilbagetrukket helle med udsigt fra hovedpuden til både stjernehimmel og morgengry.

 

Ved villaens indgangsparti er der eget skur på 4,5 m² med plads til cykler og havegrej. PURPUR kan vælges på grundende nr. 1 – 5 og til toplansvillaen hører privat parkering med plads til 2 biler ved boligens indgangsparti.

 

Hele boligen opvarmes ved gulvvarme, der sikrer maksimal komfort

UDSIGTEN Odder - eksklusive udsigtsvillaer
UDSIGTEN Odder logo
UDSIGTEN Odder - eksklusive udsigtsvillaer - plantegning

Hos THYBO overdrager vi kun nøglefærdige huse, som vi selv ville bo i. Der er kræset for alle detaljer i jeres nye bolig – det er indflytningsklart og standardløsningen er af høj kvalitet.

 

Fra vores erfaringer fra lignende byggerier ved vi, at vore købere gerne vil sætte sit personlige præg på boligen. Derfor er der mulighed for ekstra tilvalg, så eventuelle individuelle behov kan komme til udtryk i boligen. Se længere nede på siden, hvilke tilvalg du kan vælge ved denne bolig.

PURPUR

PLANTEGNING

Bebyggelsesplanen er dynamisk, så du kan selv vælge hvilken villatype, du ønsker, THYBO skal bygge på netop din favoritgrund.

Denne boligtype kan bygges på

BEBYGGELSELSPLAN

UDSIGTEN Odder - eksklusive udsigtsvillaer - bebyggelsesplan

I en travl hverdag er det vigtigt at have et frirum, hvor man kan finde ro og genoplade sine batterier. Dit badeværelse er ikke bare et funktionelt rum; det er en oase af velvære og hverdagsluksus.

Æstetik, identitet & funktionalitet

MATERIALER

UDSIGTEN Odder - eksklusive udsigtsvillaer
UDSIGTEN Odder - eksklusive udsigtsvillaer

Kontakt os for mere information

Ønsker du yderligere information, eller er din nysgerrighed blevet vækket? Tøv ikke med at tage kontakt til os.

danbolig Åbyhøj

Silkeborgvej 234A 8230 Åbyhøj

aabyhoej@danbolig.dk

86 15 68 11

bottom of page